Missie

Elk kind, jongere of volwassene moet in de mogelijkheid zijn om zijn/haar zwemtechnieken te verfijnen bij hem/haar in de buurt en dit op een kwalitatieve manier. 
Voorlopig richten we ons enkel naar lagere schoolkinderen in de hoop snel een uitgebreider aanbod te kunnen aanbieden.

Visie

HeST staat voor een fris team van ervaren, gekwalificeerde lesgevers met een passie voor de zwemsport.

 

HeSt legt de focus op :
  • kwalitatieve lessen: de aangeboden lessen volgen een opbouwende structuur, waarbij de 4 genormeerde zwemslagen (crawl, rug-, school- en vlinderslag) verder worden aangeleerd en/of verbeterd. Een goede zwemtechniek zorgt voor levenslang genieten van de zwemsport!
  • plezier: dit bevordert het leren. Leren doe je nu eenmaal vlotter en sneller wanneer je je goed in je vel en in de club voelt. We streven naar een warme club waarbij iedereen zich goed voelt! 
  • betrokkenheid: het welzijn en welbevinden van onze zwemmers dragen we hoog in het vaandel. De zwemmer is geen ‘nummer’ en er wordt rekening gehouden met zijn/haar specifieke situatie. Ook de ouders betrekken we graag bij het traject!
  • duidelijke communicatie: als ouder of lid blijf je op de hoogte van je vooruitgang. Het team is makkelijk bereikbaar en staat steeds klaar voor een gesprek. Goede informatie en feedback dragen bij tot een positieve sfeer!
  • gekwalificeerde lesgevers: er wordt ingezet op kwaliteit en niet op kwantiteit. Als iemand zich inschrijft voor de trainingen, krijgt hij/zij gegarandeerd kwalitatief les!