Hoe het allemaal begon...

Aan de ene kant een passie en een gedrevenheid voor de zwemsport.
Aan de andere kant het feit dat er zoveel wachtlijsten zijn voor kinderen die willen leren zwemmen.
De oefening was snel gemaakt!

Met een aantal toffe madammen hebben we de handen in elkaar geslagen en zijn we van start gegaan.
 
Met grote trots en goesting presenteren we HeST !! Een zwemclub voor kinderen die goed willen leren zwemmen.
 

 

 

onze visie?

HeST staat voor een fris team van ervaren, gekwalificeerde lesgevers, die jong en oud het zwemmen kunnen aanleren.

  1. Kwalitatieve lessen: de aangeboden lessen volgen een opbouwende structuur, waarbij de 3 basisslagen (crawl, school- en rugslag) aangeleerd worden. Er is oog voor een goede techniek.
  2. Gekwalificeerde lesgevers: er wordt ingezet op kwaliteit en niet op kwantiteit. Als iemand zich inschrijft voor lessen, krijgt hij/zij gegarandeerd kwalitatief les.
  3. Geen wachtlijsten:  het huidige aanbod in Heist-op-den-Berg volstaat niet, er zijn ellenlange wachtlijsten. Hier willen wij een rol in betekenen door deze wachtlijst aan te pakken en te verkleinen.
  4. Duidelijke communicatie is waar het om draait! Als ouder of lid blijf je op de hoogte van de vooruitgang van je zwemkunde. Het team is makkelijk bereikbaar en staat steeds klaar voor een gesprek.
  5. Als het niet moet… dan is het allemaal wat leuker. De lesgevers staan garant voor lessen op een ongedwongen positieve manier, wat het aanleren alleen maar kan bespoedigen.
  6.  Betrokkenheid : het welzijn en welbevinden  van onze zwemmers dragen we hoog in het vaandel. De zwemmer is geen ‘nummer’ en er wordt rekening gehouden met zijn/haar specifieke situatie.