Ann

Als moeder van 2 ex-competitiezwemmers en moeke van een echt waterratje ben ik reeds meer dan 20 jaar actief in het zwemwereldje. Zwemles geven is mijn lust en mijn leven en doe ik met heel veel passie en kennis .... van watergewenning en leren zwemmen tot volwassen zwemmen, op recreatief en competitief niveau. 
Regelmatig volg ik bijscholingen om up-to-date te blijven over de nieuwste technieken en methodes. Ook op officiële zwemwedstrijden kan je mij soms vinden als tijdopnemer of helpende hand. Enkele jaren geleden heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken waardoor ik me nog meer kan inzetten voor deze gezonde en leuke sport. Zelf ga ik nog geregeld  baantjes trekken .... het zwembad kan ik moeilijk missen! Je zal me geregeld aan de zwembadrand zien om training te geven.

Line

Zwemmen is van jongs af aan een groot deel van mijn leven geweest, want van een klein waterratje ben ik uitgegroeid tot een volwaardig competitie zwemmer waardoor ik dus al heel wat uren in een zwembad heb doorgebracht. Vorig jaar heb ik dan ook mijn diploma initiatior zwemmen behaald zodat ik mijn passie voor de zwemsport op een kwalitatieve manier kan doorgeven aan andere zwemmers. Ondertussen heb ik al op verschillende plaatsen en aan verschillende niveaus training gegeven en zo is lesgeven dan ook één van mijn favoriete bezigheden geworden. 

 

Toen Ann me vertelde over haar idee om een nieuwe zwemclub op te richten, was ik meteen bereid om haar te helpen. Want voor mij als lesgever is ze altijd een voorbeeld persoon geweest en ik ben er zeker van dat ik nog enorm veel van haar kan leren dus ik kijk er enorm naar uit om samen met haar aan de badrand te staan. Je zal me dus regelmatig in het zwembad terugvinden om training te geven, maar ook wanneer ik zelf baantjes aan het trekken ben.  

Edith

Mijn talenten liggen eerder bij het structureren en organiseren en op die manier ga ik proberen mijn steentje aan HeST bij te dragen.
Ik weet dat ik zelf graag zwem, maar daar stopt mijn kennis van de zwemsport dan ook ongeveer :-) Je zal me dus eerder 'backstage' vinden.
Onze drie kinderen hebben alle les of trainingen van Ann B gehad. Ik ken Ann niet alleen als een steen-goede zwemcoach, maar ook als iemand met een passie voor zwemmen en een (groot) hart voor de kinderen die ze begeleidt.
Toen ik hoorde van het idee van een nieuwe zwemclub stond ik daarom ook meteen klaar om mee te doen.
Na zelf extra zwemlessen gevolgd te hebben, en met ondertussen twee dochters die aan competitie zwemmen doen, is mijn bewondering voor het zwemmen als complete sport alleen maar toegenomen.
Ik vind het een fijn idee dat ik kan meewerken om kinderen deze mooie sport te laten beoefenen.
Met de rest van de ploeg hebben we een enthousiast team om daar samen aan te werken. We beleefden in ieder geval al veel plezier aan het oprichten van HeST.
Naast mijn betrokkenheid bij HeST is mijn level al goed gevuld als moeder van drie kinderen en voltijds werkend bij een internationaal bedrijf. Als er tijd over is, probeer ik zelf te gaan zwemmen (daar is nog werk aan ;-) ) of verlies ik me graag in (grafisch) design, architectuur, kunst, ...

Ann VB

Het moment dat ik hoorde van de opstart van een nieuwe zwemclub door Ann Bombois, twijfelde ik geen seconde en wou ik een helpende hand bieden.
Ook ik heb 2 kinderen. In hun lagere schooljaren werd me snel duidelijk dat de zwemlessen op school enkel een basis zijn. Als ik ze even goed wou leren zwemmen dan dat ze moeten kunnen fietsen, waren bijkomende lessen nodig. 
Zo kwam ik in contact met Ann Bombois. Een vrouw met passie voor de zwemsport en een inspirerend persoon voor mijn kinderen. Ze heeft mijn oudste zoon de zin om te zwemmen doorgegeven. Hij zwemt tot vandaag in competitieverband.
Je zal me niet meteen aan de rand van het zwembad zien omdat ik meer achter de schermen mijn steentje zal bijdragen.